Tid og sted

Tid og sted:
Lørdag 19. august 2023
Kulåsparken og Sarpsborg torg

Oppmøte:
Forhåndsregistrering er nå åpent.
Innregistrering kl. 08:00 - 10:30

Mer info ved å klikke her

Registrering-hjelp

Fremgangsmåte for registrering:

1. Skriv inn ditt navn

2. Skriv inn ønsket brukernavn. Dette brukernavnet bestemmer du selv. Får du melding om at brukernavnet er brukt fra før, er det en annen bruker som har registrert dette. Velg så et annet brukernavn.

3. Skriv inn ønsket passord. Dette passordet velger du selv. Skriv inn samme passord i feltet under.

4. Skriv inn din e-post adresse. Skriv inn samme e-post adresse nedenfor.

5. Trykk på Registrer. Du vil må bli registrert, og du kommer til en nettside hvor du må logge deg inn. Logg inn med brukernavn og passord du nettopp valgte selv. Har du glemt brukernavn og passord, kan du få tilsendt dette på nytt ved å velge "Glemt brukernavn og passord".

Hvis du har registrert en bil/bruker tidligere, kan du klikke her for å logge deg inn med det brukernavnet og passordet du har fått tidligere. Har du glemt dette kan du få tilsendt brukerinformasjon på nytt på den siden.

Brukerregistrering
Avbryt

Registrerings informasjon

Ved å registrere deg på bilensdag.no sidene binder deg ikke
opp til arrangementet på noen som helst måte. 

Det er ingen kostnader ved å stille ut din bil, og du trenger hverken være medlem i en bilklubb eller NAF. Eneste kriterie er at kjøretøyet enten er veteran, unik, sjelden eller på andre måter er et kjøretøy du mener bør stilles ut. Du er uansett velkommen til å stille ut ditt kjøretøy. 

Det anbefales å forhåndspåmelde seg for å unngå kø ved innsjekking. Igjen - det er ingen bindende påmelding selv om du forhåndsregistrerer deg til årets arrangement! Siste mulighet for å forhåndsregistrere seg er kl. 12:00 dagen før arrangementet.

Bilens dag arrangeres av NAF avd. Sarpsborg og  Rakkestad

Samarbeidspartnere