Tid og sted

Tid og sted:
Avlyst for 2021
Kulåsparken og Sarpsborg torg

Oppmøte:
Forhåndsregistrering er nå åpent.
Innregistrering kl. 08:00 - 10:30

Mer info ved å klikke her

Info om dagen

Registrering/Deltagelse
For de av dere som kan forhåndsregistrere biler, er dette absolutt anbefalt. Da vil plakater være klare for henting ved innsjekkingen. Forhåndsregistreringen avsluttes kl. 12:00 dagen før arrangementet. 
Det er gratis å både forhåndsregistrere seg, og å registrere seg på selve dagen. Hele arrangementet er altså gratis, for både utstillere og publikum. Vi selger pølser til deltakerne, og utstillere får tre gratis pølser hver hvis ønskelig. 

Har du deltakerplakat fra i fjor, er du mer enn velkommen til å bruke den. Da trenger du ikke forhåndsregistere deg, men kun møte opp ved innsjekkingen for å bli scannet inn. Plakaten må være nyere enn tre år, og ha en strekkode nede i hjørnet. 


Oppmøte
Alle, både forhåndsregistrerte og de som ønsker å møte opp på selve dagen, må innom innsjekkingen. Vi må vite hvor mange som deltar, samtidig som du blir med i trekning av et ett års gratis NAF medlemskap. Oppmøte er på parkeringsplassen i St.Mariegate, ett kvartal nedenfor Sarpsborg kino. Oppmøte her er mellom 08:00 og 10:30. De som kommer mellom 10:30 og 11:00 er ikke med på trekning om premie, og de som kommer etter klokken 11:00 har ikke mulighet til å parkere bilen inne i Kulåsparken. Plassering for de er utenfor Sarpsborg Kino, så lenge det er plass ledig der.

 

Merk:

Inn- og utkjøring fra Kulås er stengt etter klokken 11:00, og åpner når arrangementet er ferdig klokken 15:00. Dette av hensyn til publikum, og sikkerhet i forhold til de, utstillere og vi som jobber i parken. Det er derfor ikke mulig å kjøre bilen i Kulåsparken mellom dette tidsrommet. Hvis du må ut tidligere, si ifra ved innregistreringen, slik at du får en plassering av bilen utenfor parken. 

Arrangør

Bilens dag arrangeres av NAF avd. Sarpsborg &  Rakkestad

Samarbeidspartnere